Skip to content

Andre om Marianne

Johan Flodin, Landslagstrener – Norges Roforbund

Marianne Madsen är en av Norges mest kompetenta kvinnliga roddare med stora framgångar på bland annat U23 nivå och står precism på gränsen till genombrott på internatinell senior nivå. Marianne är en av stöttepelarna i den kvinnosatsning som ska leda till kvalifikation på OS i Tokyo, vilket skulle innebära att Norges Roddförbund kvalificerar kvinnor till Olympiska spel för första gången på 24 år.Marianne är positiv, noggrann, mycket träningsvillig och en intelligent kvinna som bidrager med sin attityd både i det lag hon tillhör såväl som hela gruppen. Marianne är en kvinna att räkna med och vi satsar på henne – gör det du också!

Birgit Skarstein

«Marianne jobber knallhardt hver eneste dag, og er en veldig positiv kraft i gruppa. Hun imponerer,og bryter stadig barrierer»

Kristoffer Brun

«Jeg kan si mye pent om Marianne. Først og fremst er hun svært lett å like, og har siden hun kom inn på laget vært en gledesspreder og et positivt tilskudd til gruppen. Hun er med sin ­væremåte utvilsomt inspirerende for de rundt seg, men også for yngre utøvere.Marianne er en svært god roer, som allerede har oppnådd mye, men som jeg er overbevist om at kommer til å ta steget helt opp i den øverste elite de kommende årene.»

Are Strandli

«Marianne er en utrolig dedikert, målbevisst og hardtarbeidende idrettsutøver som ikke er redd for å gå nye veier i treningsarbeidet – og ellers – for å utvikle seg selv videre. Hun er også en usedvanlig god lagspiller som alltid er i godt humør, og er flink til å motivere og inspirere andre. Det er et privilegium å få være på samme lag som henne.»