Skip to content

Om Marianne

Marianne Madsen er en av få som har greid å fullføre et krevende sivilingeniørstudium kombinert med eliteidrett. I dag er masteren i boks og Madsen kan satse 100% på roing frem mot OL i 2020. Dette har lenge vært hennes store mål.

Tidligere konkurrerte Marianne på høyt nivå i langrenn. Hun har flere plasseringer i toppsjiktet i NM, norgescup og Birken. I 2012 var roing kun en sommer­idrett, men rokarrieren akselererte raskt som student­roer og aktivt styremedlem i NTNUI roing. For mange ville en sivilingeniørutdannelse holdt, men Marianne er ikke helt som folk flest. Kombinasjonen med eliteroing og et krevende studium har vært ­anstrengende, men samtidig har det gitt erfaringer hun ikke ville vært foruten. Nå er tidspunktet kommet for å ta steget videre, målet er medalje i Tokyo 2020!

Marianne er en av Norges beste roere og er i nær­heten av et internasjonalt gjennombrudd. Å bli en topp internasjonal roer krever flere års erfaring. Man må vise tålmodighet. Norske dameroere har aldri tatt en medalje på seniornivå internasjonalt, og siste OL- deltakelse var i 1996. Norsk dameroing har i løpet av de siste årene hatt en flott utvikling, og Norge har ­aldri hatt en kvinnelig tropp på et så høyt nivå som i dag! De siste årene har kvinnelandslaget rodd ulike lagbåter for å etablere den beste OL-båten. Blir du med som sponsor har du muligheten til å skrive historie!

Å nå målet om medalje i OL er krevende, men det står et sterkt apparat rundt Marianne. Blant dem er trenere, Christiania Roklubb, Olympiatoppen, familie og venner. Du har muligheten til å bli en del av apparatet som støtter en av Norges mulige medaljører i neste OL!