Skip to content

Laget <3

Når man driver med roing består det av trening. MYE trening. Hver dag.

Langkjøring, intervaller, styrke, basistrening, langkjøring, langkjøring, og repeat. Det hjelper, mildt sagt, at disse timene ikke gjennomføres alene….

Dette er Årungen.

Vår treningsarena når det er robart (les: ikke is) her i Norge er på Årungen, en drøy halvtimes kjøretur fra Oslo, der samtlige på laget bor. Treningsdagen starter ofte med felles transport ut, kaffe på termokopp og p3, for å rekke oppmøte 08.00 (ikke 08.00,01). En god start når man får høre på morgenmøtet at planen er 12x4minutters intervaller. Siden vi er mange på trening, så har vi muligheten til å få umiddelbar respons på egen roing. Har man en god intervall og ting stemmer, kan man gli foran. Men er det ikke godt nok, så havner man bak. I bakhodet vet man at alle som er på treningen i dag, har lyst til å ro fort. Det gir høy kvalitet på hver treningsøkt.

Selv om jeg kan synes det er deilig med økter alene nå og da, så mener jeg laget er alfa omega for å lykkes. Laget skaper en standard, og denne blir bare høyere og høyere. Det ligger så mye erfaring i et lag, det er alltid noen man kan spørre om man lurer på noe. Det vil selvfølgelig også alltid være uenigheter, men det er vel heller usunt dersom det ikke finnes uenigheter.

Det er ikke hver dag man får uttrykt hvor mye laget betyr, så jeg benytter muligheten nå:

TAKK FOR AT DERE ER DERE!

Laget <3